Ilveslahden Siivous Oy

Ilveslahden Siivous Oy on kesäkuussa 2012 perustettu siivousalan yritys.

Yrityksen vetovastuussa toimivat Matti Suomala ja Ritva Oinonen, joilla molemmilla on vankka kokemus alalta. Matilla on takanaan 30 vuotta siivousalan yrittäjyyttä ja Ritva on toiminut alalla jo parikymmentä vuotta.

Matilla ja Ritvalla on myös pitkä yhteinen historia siivousalalta; tiet erkanivat nelisen vuotta sitten yritysmyynnin yhteydessä. Ajatus uudesta yhteisestä yrityksestä Keski-Suomeen virisi keväällä 2012 ja virallisesti yritys perustettiin 1.6.2012.

Ilveslahden Siivouksen toimipiste sijaitsee Jyväskylän Seppälässä, mutta toimintaa on koko Keski-Suomen alueella. Tällä hetkellä työntekijöitä on yhteensä 28.

Vankka kokemus

Ilveslahden Siivous on täynnä osaamista, kokemusta ja ammattitaitoisia työntekijöitä. Työntekijämme ovat motivoituneita, tehokkaita ja aidosti innostuneita työstään. Myös yrityksen johto – Matti ja Ritva – ovat toimineet alalla vuosikymmeniä.

Monipuolinen osaaminen

Työntekijöidemme ammattitaito korostuu etenkin tilaus- ja keikkatöissä. Työntekijöiltämme löytyy tilanneälyä ja he osaavat reagoida asioihin nopeasti hektisessäkin ympäristössä. Meiltä löytyy kokemusta monen tyyppisistä yrityksistä aina elintarvikeyrityksistä konepajoihin ja rakennusliikkeisiin.

Pieni yritys vahvuutena

Pieni organisaatiomme mahdollistaa sen, että voimme keskittyä tekemiseen papereiden pyörittelyn sijaan. Osaamisemme, kokemuksemme ja palveluidemme laatu on huipputasoa.

Paikallisuus

Olemme vahva toimija Jyväskylän alueella. Juuremme ovat syvästi Keski-Suomessa ja paikallistuntemus sekä perinteet korostuvat vahvasti tekemisessämme.

Tosissaan oleminen

Vaikka työilmapiirimme on rento, otamme työmme tosissaan ja vakavasti. Tämän huomaat esimerkiksi paneutumisestamme asiakkaidemme kohteiden siivouksen laatuun. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeintä!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Ilveslahden Siivous Oy

Vasarakatu 26,
40320 Jyväskylä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 734 0100