Tilaustyöt

Teemme tilauksesta keikkatöitä esimerkiksi rakennusliikkeille; muun muassa loppusiivouksia, työmaasiivouksia sekä rakennusaikaisia siivouksia. Teemme myös muita erikoissiivouksia, kuten vesivahinko-, noki-, home- ja kalmasiivouksia.

Tilaustöiden osaamisemme on erittäin vahvaa. Työntekijöillämme on rutkasti kokemusta keikkatöistä, joten mahdollisiin haasteisiin osataan varautua ja uuteen siivouspaikkaan sopeutua. Kaikilta työntekijöiltämme löytyy tilanneälyä ja he osaavat reagoida asioihin nopeasti hektisessäkin ympäristössä. Yrityksellämme on vuosikymmenien kokemus siivousalasta.

"Olen pitänyt keikkatyöstä heti alusta lähtien. Monipuolinen ja vaihteleva työ sopii luonteelleni eikä tässä pääse pitkästymään. Pysymme aina samassa kohteessa kunnes toisin ilmoitetaan. Kulkeminen ei ole ongelma vaikka minulla ei ole omaa autoa. Omat kohteeni ovat toistaiseksi olleet keskustan alueella ja pääsen pyörällä töihin. Jos sattuisin saamaan kohteen kaupungin laidalta niin saan toimistolta auton lainaan." - Tuure

Ilveslahden Siivous Oy

Vasarakatu 26,
40320 Jyväskylä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 020 734 0100